| | |

“På grund af Grundtvig”. 10 bøger om den store danske digters liv og arv

Dette forår sætter landets biblioteker sammen med DR fokus på vores store fædrelandsdigter Grundtvig og hans betydning for vores tid med kampagnen “På grund af Grundtvig”.

Grundtvig og hans tanker om fællesskab, folkets frihed og demokrati har haft stor betydning for det danske samfund, vi kender i dag. Viden om Danmark betyder derfor også viden om Grundtvig.

N.F.S. Grundtvig (1783-1872) var digter og præst, men han var først og fremmest folkevækker. Han ville vække det danske folk til at leve et åndeligt liv. Han ville vise, at livet er mere end mad, drikke og penge. Livet er også kærlighed, religion og oplysning.

Gennem forskellige arrangementer og naturligvis den aktuelle dramadokumentarserie om Grundtvigs liv på DR kan man blive klogere på den danske kulturarv, men skulle man have lyst til at vide mere, kan man dykke ned i vores udvalg af digitale bøger om Grundtvigs liv og levned, som vi har fundet frem her:

Du kan finde alle de omtalte titler hos din foretrukne onlineforhandler, digitale bibliotek eller abonnementstjeneste for download eller streaming af indhold.

Lignende indlæg