| |

Lone Theils’ debutkrimi “Pigerne fra Englandsbåden” er blevet til DR-serie

Lige i rette tid her op til juleferien er der i dag premiere på tv-serien Pigerne fra Englandsbåden på DRTV og DR1. Serien er baseret på Lone Theils’ bestsellerdebut af samme navn fra 2016, som er første bind i krimiserien om journalisten Nora Sand. På engelsk hedder serien Fatal Crossing.

På forlaget Saga Danmark har vi udgivet alle seks bøger i Nora Sand-serien som lydbøger. Så hvis man hungrer efter mere spænding, når serien er rullet over skærmen, er der nok at gå i gang med.

To piger forsvinder sporløst

I Pigerne fra Englandsbåden forsvinder to danske piger sporløst på Englandsbåden i 1985.

Mange år senere dukker et foto af dem op i en gammel kuffert hos en marskandiser i den engelske kystby Brine. Den danske journalist Nora Sand, som arbejder i London for det danske blad Globalt, graver i historien og tager til Danmark for at undersøge pigernes brogede baggrund på en ungdomsinstitution. Snart vikles hun ind i en sag om en uhyggelig seriemorder, der afsoner en livstidsdom i det berygtede fængsel Wolf Hall.

Begivenhederne tager fart, og Nora begynder pludselig at frygte for sit eget liv.

En fremragende debutkrimi af en karat, der kun sjældent ses i første forsøg

– Kristeligt Dagblad

En yderst velskrevet og effektiv krimigyser

– Politiken

Femikrimi i den hyggelige, ukomplicerede ende af skalaen

– Weekendavisen

Bestsellerkrimiserien om Nora Sand

Med afsæt i virkelige begivenheder, intense spændingskurver og en no-nonsense hovedperson er det ikke underligt, at Nora Sand-serien er blevet en bestsellerkrimiserie. Den første bog i serien, Pigerne fra Englandsbåden, der udkommer i 20 lande, har solgt mere end 120.000 eksemplarer alene på dansk. Den dugfriske tv-serie, som består af otte episoder af 40 minutters varighed, er produceret af Shuuto Arctic i samarbejde med REinvent Studios og den norske streamingplatform Altibox. Se traileren til serien her.

Hver af de seks romaner i Nora Sand-serien indeholder en afsluttet sag, men vi følger også Nora Sands privatliv, som udfolder sig i løbet af serien. Nora Sand er en dansk, London-baseret udenrigskorrespondent, der arbejder for ugeavisen Globalt. På mange måder en moderne kvinde: intelligent, ambitiøs og hårdtarbejdende, single med et lidt kompliceret kærlighedsliv og et lige så kompliceret forhold til sine forældre og sin fortid. 

Læs mere om de øvrige fem bind i serien nedenfor.

Du kan finde alle titlerne hos din foretrukne onlineforhandler, digitale bibliotek eller abonnementstjeneste for download eller streaming af indhold.

Lignende indlæg