| | |

Percy Jackson-bøgerne er blevet til serie på Disney+

Rick Riordans populære bøger om halvguden Percy Jackson er blevet til en helt ny originalserie på Disney+. Serien, som har fået samme navn som bogserien – Percy Jackson og olymperne – havde premiere lige før jul, og har netop fået en 4-stjerners anmeldelse i Soundvenue, som skriver, at “Sæson 1 af ’Percy Jackson and the Olympians’ er en vellykket omgang familieunderholdning.”

Vi har på forlaget Saga Danmark udgivet samtlige seks bøger i serien om Percy Jackson som lydbøger, så hvis du er blevet bidt af serien, kan du følge Percy Jacksons episke færd i lydbøgerne, når serien er rullet over skærmen.

Serien om Percy Jackson er læst af millioner verden over og egner sig til børn fra ca. 10 år (selvlæsning) og 8 år (højtlæsning).

Se traileren til serien her og læs mere om de seks bøger, der har dannet baggrund for serien, nedenfor.

Rick Riordan (f. 1964) har vundet adskillige priser for sine krimier til det voksne publikum, men han slog først for alvor igennem som forfatter med sin fantasyserie om Percy Jackson. I dag er han desuden kendt for serierne ”Kane Arkiverne”, ”Olympens helte” og ”Magnus Chase”.
Rick Riordan er mester i at gøre mytologien levende, og hans bøger er oversat til 37 sprog og har solgt mere end 30 millioner eksemplarer.

*

Du kan finde titlerne hos din foretrukne onlineforhandler, digitale bibliotek eller abonnementstjeneste for download eller streaming af indhold.

Lignende indlæg